Looking back – looking forward

Így az RMO korszak végefelé elöntött a nosztalgia. Ennek kapcsán szembesültem azzal, hogy a freeblog időközben végleg meghalt, és vele együtt a legkorábbi bejegyzéseim (így jár az aki nem menti le). Az utolsó pár hónapot még elő tudtam túrni a web.archive.org-ról, de a legkorábbiakat már a Google cache-ban sem lelem. Nyilván ha kompromittáló képek lettek volna benne akkor random felbukkanásuk várható lenne, na de így…

De nem baj, így is van min a múltba révedni, meg különben is inkább most előre, érdekes időszak ez így is (“May you live in interesting times”). Készülök az új melóra, teli vagyok tervekkel és ötletekkel. Közben otthon is volt némi profilváltás, új rendelés, ott is kellenek új ötletek. Szerencsére mostanában csupa olyan emberre akadok, aki hozzám hasonlóan gondolkodik a betegellátásról.

Közben ez a hét  tartja magát a beharangozottakhoz és csendes. Ma a legnagyobb izgalmat az okozta, hogy búcsúzóul hoztam otthonról macskanyelvet, meg Szamos marcipánt. Itt az osztályon a csokik fél-életideje amúgy sem hosszú, se azt hiszem ezúttal rekord dőlt.

A betegellátás nem megterhelő, ami nem baj, mert teli vagyok alternatív feladatokkal. Szokásos munkáim mellett még egy PhD-t is kell opponálni. Ha így haladunk, meglesz.

Ami itt mindig nehéz, az a napi mozgás. Nincs szőnyeg a földön fetrengős szokásos PIlates gyakorlataimhoz, a WiFi nem elég gyors ahhoz hogy tornavideokat használjak. Óránként pár perc valamit csinálok persze, de mivel otthon már elindult a bringásszezon, méginkább érzem, hogy ez kevés.

1888726_3979383739753_737693075_n

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s