Bálint

Ma csendes, esős nap. A betegek gyógyulnak, és mivel legalább a hó nem esik, haza is mennek. Mielőtt lelépnének, kiosztom az értékelő lapot, mert minden évben 10 betegértékelést kell begyűjtenek a praktizáláshoz. Remélem jó pontokat kapok. A kollegák is kapnak, mert olyanból is 10 kell. Meg kell még majd nem papíralapú is, szerencsére mindenki szokva van ahhoz, hogy mindent és mindenkit értékelni kell.

Ma estére két ittalvós marad, de ők is jól viselkednek. Lehet, hogy az időjárás az oka, de betelefonálós sem nagyon volt, pedig pénteken eszükbe szokott jutni még gyorsan, valami. Csak az eső esik rendületlenül, és meg idegesen böngészem az időjárásjelentést, az árvizi jelentést és a vasúttársaságok közleményeit. Szeretem Angliát, de hétfőn este azért szeretnék rendben hazajutni.

Közben mindenhonnan az igazi first world problem, a Valentin nap és annak kommercializálódása. Magánvélemény: a fanyalgás legalább annyira fárasztó mint a giccsáradat. Engem speciel nem zavar ha emberek rózsát/macit/szivecskét vásárolnak egymásnak. De ha valaki többet akar tenni, az esetleg egy rózsa áráért vehet némi inzulint egy gyereknek, akinek third world problémái vannak, például hogy cukorbetegként meghal, mert nincs inzulin. Erre egyébként máskor is van lehetőség, nem csak Valentin napon.

full

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s