Irish

Ma reggel az időjárás teljes skáláját megkaptuk, szél, eső, jégeső, havaseső és hó is volt. A betegek kinéztek az ablakon, és közölték, hogy ők még nincsenek olyan jól, hogy ilyen időben hazamenjenek, maradnának még egy kicsit. Délutánra aztán kisütött a nap.

Viszont kezdek aggódni a hétfői hazatérésemmel kapcsolatban, ismét sokat lesem az előrejelzéseket, meg a flood alertet. A röpülőtől nem félek, hogy az ne menne, csak érjek oda rendben. A vonat az, ami most bizonytalan, erre Somersetben, na meg Reading környékén. Elvileg addig még mindig jár a vonat, ameddig nekem kell, és a Readig környéki árvizi lassítás is egyelőre csak péntekig van meghirdetve, remélem így is marad.

Közben az ír kolleganőt szórakoztatta a telefon: a közeli nagy kórházat kellett felhívnia, ahol a felesleges modernizálásnak hódolva beszédfelismerő menürendszere van a telefonközpontnak. Azaz be kell mondani, hogy melyik osztályt kéred, és kapcsolja. Elvben. De az ír akcentust elég rosszul viseli. Szerencsére előbb-utóbb azért kapcsolja a kezelőt. Aki talán jobban viseli az ír akcentust. Eszünkbe is jutott a klasszikus ebben a témában (habár az skót):

Reklámok

1 hozzászólás

Kategória: Uncategorized

One response to “Irish

  1. Köszi a megosztást, besírtam rajta :)))

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s