Wibbly wobbly timey wimey

Nyilván nem kellett volna Doctor Who cuccot rendelnem, mert így teljesen megkavarodott a tér-idő kontinuum itt Swindon körzetében. Mert tegnap újra küldték a Kindle kiegészítőket, sajnálkozva, hogy a Doctor Who sapkát nem tudják újra küldeni, azt visszafizetik. Ma jött az értesítés, hogy delivered (receptionist). lesietek, tényleg ott a csomag. Már eleve gyanús volt, hogy Royal Mail tracking number van rajta, mert az újraküldöttet nem a Mail hozta. És igen, benne volt a sapi is. Ez az a csomag, ami a nyomkövetés szerint szombaton került kiszállításra. Szóval vagy itt most múlt szombat van, vagy a TARDIS megint rosszul lett beállítva. Az a csomag, ami elvileg ma lett kiszállítva, az meg valahol ott lehet, ahol Gallifrey.

DW

Egy rendes angol kórházban minden szépen rendszerezve van. Feliratozott mappák, fiókok, dobozok. Köztük egy olyan, amire az van írva, hogy various odd bits of paperwork. Kellene nekem is ilyen, csak tartok tőle, hogy folyton dugig lenne.

Ma csupa apróság (touch wood), vénák tömege (itt a legnagyobb az egy RMOra jutó branülök száma), vérvételek, laboreredmények, és egy elgyengült dolgozó, de őt is megmentettük.

A kaja továbbra is finom, és központi téma. Mármint nem az én gondolataimban, hanem a konyhásnéni aggódik, hogy időben mondjam meg mit szeretnék, a nővérek is kérdezik, hogy mikor eszem, hogy ne zavarjanak. A válogatásnál igyekszem magam a NAPchallenge heti kihívásához tartani, és sokféle színű zöldséget enni. A torna sem maradhat ki.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s