I <3 GMC

Ma reggel volt egy szaladás, a szemészetre hívtak. Amivel több probléma volt, egyrészt a hívó baromian torzít, ezért elsőre nem értettem hova kell szaladnom. Aztán amikor felhívtam a központot, és megkérdeztem, hogy a szemészet, mert nagy ez a kórház, több épület, és még sosem voltam ott, akkor ők sem tudták, mert a szegélyhívósok nem helyben vannak, központi a cucc a környező kórházaknak, vagy talán az egész Trust-nak. Azért kiderült, odaértem, megmenekült.

Aztán a GMC-vel csevegtem, ami kellemes meglepetés volt. Ugyanis regisztrálva vagyok (nyilván), de nem vagyok rajta a Specialist registeren. Mert amikor anno jelentkeztem, a szakorvosi bizonyítványommal adódott egy kis probléma (az eredeti elveszett, a pótlásra rosszul került rá a születési dátumom, don’t ask), és mivel az RMO munkához nem volt lényeges, ezért eltekintettünk tőle. Most úgy néz ki, előbb utóbb mégiscsak kellhet, szóval nekiugrottam újra, de elvesztem az online jelentkezés útvesztőiben. Próbáltam e-mailben segítséget kérni, de arra pont olyan semmitmondó válasz érkezett, mintha egy magyar ügyfélszolgálattal leveleznék (volt benne részem mostanában, de az egy másik mese). Így most jött a telefonos segítség. Már az is kellemes meglepetés volt, hogy nem voltak hosszú, egymásra épülő menüsorok, rögtön lehetett olyat választani, hogy emberrel beszéljek. Aki egy igen kedves fiatalember volt, végigvezetett az online rendszeren, kiderült, hol volt az a pont ahol balra mentem amikor jobbra kellett volna, és onnantól már pofonegyszerű. De nyilván hallotta a hangomból a szőkenőséget, mert felajánlotta, hogy ha elakadok, hívjam bátran. Úgy tűnik a GMC-nél előírás, hogy helyes fiatalemberek legyenek az ügyintézők, már akinél anno jártam az is nagyon cuki volt.

Az meg továbbra is vicces, hogy pofáznak a fali kézfertőtlenítők. Elsétálsz előttük, és rádkiabálnak, hogy azonnal fertőtlenítsd a kezed, mert ki tudja mit fogdostál, meg hogy ne gyere látogatni, ha hasmenésed van vagy influenzád.

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s