Csendes

A vasárnap az csendes, a riasztó sem rendetlenkedik. Ma is le kellett merészkednem a patikába, kicsit félve ütöttem be a riasztó kódját, de most nem üvöltözött. A sebészeti betegek mind hazamentek ma, csak a pár belbeteg hentereg, de ők is a javulás útján (remélem).

Egy új felvételt még várunk, már órákkal ezelőtt beharangozták, hogy érkezik, de nagyon messziről jöhet, mert még se híre se hamva. Így agyalok a prevención, ami a másik munkám, agyalok a jövőn, ami még mindig ködbe vész, meg idegesítem hozzátartozóimat az agyalásommal. Kicsit elkezdtük a karácsonyi hangulatra hangolódást is.

A kajáról, tegnap meg tegnapelőtt végre volt hal (lazac), de itt az olaszos tészták erősen dominálnak a menüben. Gnocchi, tortellini, ravioli, itt a szénhidrát overload. És nem is mozgok eleget. Otthon bármilyen hideg is van, csak kell kicsit bringáznom, felhúzom a téli szettet. Annál is inkább, mert két hétre nem veszek BKV bérletet (16-án irány Kidderminster), és karácsony előtt nem autózom a városban, az tuti.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s