Stop yapping at the Prime Minister, it is unseemly

…mondta a házelnök a House of Commons-ban. Délben az ebédlőben élő közvetítés ment, PMQ azaz Prime Minister’s Questions. Ilyenkor minden képviselő kérdéseket tehet fel a miniszterelnöknek. Aki, mint illetékes elvtárs, aki mindenben illetékes egymás után válaszol minden kérdésre a hasnyálmirigyrák kezelésétől az autópálya építésig. Persze érintették a slágertémákat: Skócia elszakadása, EU, bevándorlók. És mindenki Honorable Friend (esetleg honorable gentleman vagy lady).A döbbenetes tényleg az volt, hogy percenként érkezett egy új kérdés egy teljesen új témában, iszonyú pörgős.

A nővérek továbbra is nagyon kedvesek, ügyelnek a hidrációmra. Az egyikük tegnap Boss-nak szólított, nem tudom ez jó egy vagy rossz… 

A sebészeti betegekkel nem sok dolgom van, még annyi sem, mint máshol. A belgyógyászatiak összetettek, lehet gondolkodni. A betegségek itt is úgy működnek, mint másutt, kivéve, hogy egy magánkórházban azt is figyelembe kell venni, hogy mit fizet a biztosító. 

A szobában levő polcon találtam könyveket, az egyikről kiderült, hogy az egyik műtősnő írta. Azt hiszem megvan mit olvasok a héten.

És végre megnéztem a Doktort. Jó volt, benne volt Tom Baker, az én doktorom, és egy messzire vezető történetszál. 

 

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s