Kertben

Új kórház, ezúttal London, külváros. Az elmondás alapján viszonylag csendes, békés. Mindenesetre kevesebb ágy, mint a legutóbbi kórházak. Rám férne egy békésebb hét, amikor van időm foglalkozni mindenfélével, például gondolkodni a jövőn. Mondjuk ahhoz egy kristálygömb is jó lenne.

Amúgy tiszta zizi vagyok, otthon hagytam a KIndle-met. Mert a másik zöld bőrödbe sikerült belehelyeznem, abba ami otthon maradt, nem abba, ami velem jött. Szerencsére csak a KIndle került rossz helyre, más nem. Persze könyv nélkül meg tudok őrülni, de szerencsére a könyveim nagy része a gépen is fenn van, bár a laptopról nehezebb este az ágyban olvasni. És itt az orvosi szobában van pár hagyományos, papíralapú könyv. Nem a szokásos választékom, inkább ilyen Robert Ludlum Frederick Forsyth (bár van egy Roddy Doyle is), majdcsak elleszek.

Annál is inkább, mert gyors zsinóros internet van, szóval este megnézem az évfordulós Doctor Who-t.

Az út az rendben volt, különösen, hogy szert tettem egy MasterCardra, ami feljogosít a MasterCard váróra Ferihegyen. Bár sok időt nem pihengethettem ott, mert ma engem választottak ki motozásra az ellenőrzésnél, de azért egy tea meg egy gyümölcslé belefért. A fotelok is igen kényelmesek, kár hogy sokat nem tudtam bennük héderezni.

A kórház eddig jó, a nővérek nagyon segítőkészek, mivel most vagyok itt először, mindent mondanak, mutatnak, hogy mi a helyi szokás, kérdeznem sem kell. És az elmaradhatatlan tea, itt is jól leszek hidrálva, mert mindig inni kell.

Így teával emelem poharam a Katalinokra, akiknek ezúton is boldog névnapot!

Reklámok

2 hozzászólás

Kategória: Uncategorized

2 responses to “Kertben

  1. zsuzsi

    En szivesen kolcson adok neked egy kindlet (harman hasznaljuk, van rajta kb minden, tolem leginkabb Vonnegut es Jennifer Worth szulesznos tortenetei, de gyakorolhatsz nemetet, olaszt, spanyolt es latint is, ezeket a gyerek kedveli, meg a kvantummechanikat is, a pasi inkabb ponyvas).
    Ha irsz egy postacimet, holnap feladom expressz, szerdan mar olvashatsz 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s