Basingstoke, ismételten

A swindoni kitérő után ismét Basingstoke. Ferihegy hozta a formáját. Először kiírták, hogy menjünk (sörsátras) kapuhoz, majd nem engedtek le, mert csak. Aztán leengedtek, de abban sem volt köszönet, mert egy idő után kitereltek minket (de elsősorban a Priority Boarding-gal rendelkezőket, hogy érezzék a törődést) a sátor elé a hidegbe, hogy várakozzunk inkább ott. Közben fényvisszaverő mellényes emberek aggodalmas arccal vizsgálták a hajtóműveket. Ilyenkor mindig fülembe csengenek Hardy Mihály szavai arról, hogy örüljünk, hogy mi csóró fapadosok a prémium repterét használhatjuk…

Anglia, napsütés. A metróban Budapest – winter’s hottest choice plakátok. Kiemelve a Caravaggio to Canaletto kiállítás a Szépművészetiben. Mekkorát kellett utaznom, hogy megtudjam, nem kizárt, hogy megtekintem.

És lehet tényleg rám férne némi rendes pihenés, mert kicsit szétszórt vagyok. A Waterloo-n bevásároltam némi nasit a hétre (csupa egészségeset), meg pár apróságot, aztán az egész zacskót úgy ott hagytam a klotyóban, hogy ihaj. Mondjuk semmi olyan, ami nélkül ne tudnám lenyomni a hetet, meg tulajdonképpen nem is baj, ha nem nasizok, de azért mégis.

Itt a hét talán kicsit könnyebbnek látszik mint a múltkori, mondom félve, és lekopogom. Bár azt mindenki tudja, hogy egy zűrös naphoz egyetlen beteg is elég, ha olyan. De hátha nem lesz olyan (a reményhal…). Mindenesetre eddig volt egy terheléses vizsgálat pár ambuláns beteg, egy vénátlan vérvétel, semmi dráma, még a nővérek is mosolyogva teázgattak a nővérszobában. Remélem nem a vihar előtti csend. Mindenesetre vasárnapig hátha utol tudom magam érni Downton Abbey-ből.

És megjött az Amazontól a cucc. Amivel az okostelefont fel tudom applikálni a biciklire. Mert kéretlen/akaratlan rám szállt egy okostelefon, és a bringás tracker (Endomondo) egy szimpatikus és hasznos funkció. Mondjuk legjobban egy olyan bringás útvonaltervezőnek örülnék, ami a szintvonalakat/szintkülönbségeket is jelzi. Az utóbbi időben sokat kellett tekernek a Rózsadomb környékén, és igen hasznos lett volna, ha előre látom merre lankásabb…

Image

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s