Végre vasárnap

Tegnap este megint fokozódtak a dolgok, az a páciens aki napközben látszólag jobban volt, estére megint igencsak rosszul lett. A consultantot nem sikerült utolérnem, így önerőből kellett ténykednem. Egy darabig rezgett a léc, hogy esetleg át kell helyezzem, de aztán (lekopogom) úgy néz ki sikerült megtalálnom a tökéletes gyógyszeres kombinációt, amivel mára jobban lett, mint bármikor mióta itt van. Nagyon remélem, hogy ez a javulás már kitart.

Amúgy viszonylag csend és béke, csak az iSTAT-hoz való cuccokat (amivel gyors labort lehet nézni) nem sikerült előkeríteni, azért be kellett hívni a labort. Ennek a laboros nem annyira örült. Én viszont nem bántam annyira, mert a laboros mérésekben jobban megbízom, főleg, ha az előző napi laboros méréssel kell összehasonlítani. 

És mivel végre nyugis nap volt, újra felfedeztem a BBC iplayert (ami csak innen elérhető) és bbc műsorokat lehet vele nézni, Mondjuk az új nyomozós sorozatot, a By any means-t. Ami annyira nem jó, mint (mondjuk) a Sherlock Holmes, és rengeteg valószerűtlen fordulat van benne, de azért nézhető egy álmos vasárnapon. Pár film is van fenn (bbc gyártású). Megnéztem a múlt heti Downton Abbey-t is, az itv playerén az ingyenes epizódok persze úgy vannak fenn, hogy a reklám kiirthatatlanul benne van. Hétközben nagy vita volt a lapokban arról, hogy az egyik új szál (nem mondom meg melyik) mennyire kellett és mennyire gáz és izé. Szerintem nem volt problémás, de nyilván megoszlanak a vélemények. Mindenesetre érdeklődéssel várom az esti folytatást. 

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s