Grumpy but gorgeous

Ez van az egyik páciens köntöse hátuljára írva. 

Ma igen húzós nap volt. Mert ha egy pácienssel gond van, akkor nyilván kell egy másik problémás is. Apró öröm, hogy legalább szomszédos kórtermekben, hogy ne kelljen annyit rohangászni. Volt teendő bőven. És még mindig nincsenek teljesen megnyugtatóan rendeződve. De mindenki, akivel konzultáltam hihetetlenül kedves és segítőkész volt, és az egyik páciens sebésze nagyon dicsért engem a nővéreknek, ami állítólag nem szokása. A másik betegnél viszont azt hiszem protokolláris hibát vétettem, majd kiderül mekkorát, de mindenesetre legalább nem szakmait. 

A húzós napoknak az az előnyük, hogy ilyenkor fogadják be az embert. Eddig is kedves meg segítőkész volt mindenki, de most éreztem, azt, hogy egy lépéssel közelebb kerültünk. Ami itt különösen nehéz, mert sok éve van egy állandó RMO, aki 3 heteket csinál egyben, rendszerint csak 1 hét szünettel, így a köztes heteken beugrók mindig kicsit jöttmentek lesznek hozzá képest.

És ma CT-s nap is volt, szóval a két zűrös beteg meg a rendes normális napi meló közepette időnként kiszaladhattam a kamionba vénát biztosítani. De legalább a nap sütött.  

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s