Could you come and bleed somebody?

Nem, ez nem a vámpírok bálja, hanem ezzel a kedves mondattal invitált a vérvevős nővér, hogy segítsek neki vénát találni.

Jól emlékeztem, itt tényleg mindenki extra kedves. Ismerős az arcom, ezért azt mondják örülnek, hogy újra látnak. Ha valamire emlékszem több, mint egy év távlatából, hogy hogy szokás akkor megdicsérnek. Valaki még azt is mondta, hogy sokat fogytam tavaly óta. Ebben persze van igazság, de mindenképpen jól esik. Az éjszakás nővérek este egyeztetnek, hogy meddig terjedhet a kompetenciájuk a betegellátásban, hogy ne kelljen felkelteni éjjel.

És a reggelit tálcán hozzák a szobámba, mellé a napilapokat, meg az aznapi étlapot

Image

A munkatempó viselhető. Rengeteg a vénabiztosítás, tkp ez a fő feladat. Ami különösen izgalmas, ha a delikvens szabályos pánikrohamot kap már a tű látványától. Meg a szokásos aprómunka, gyógyszerek, telefonos segítségkérések, ilyesmi. Nem bánom ám, ha erre a hétre nem jut drámai életmentés, rámfér egy kis nyugalom.

Azért egy dolgot sikerült otthon hagyni, méghozzá elég ciki módon a fogkefémet. Ami egy idő után kínossá válhat, de szerencsére még működik az Amazon Prime, és egy nap alatt kihozzák a neten rendelt fogkefét. Elég vicces dolog Amazonról fogkefét rendelni, de jobb ötletem nem volt.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s