Kérni tudni kell

Az egyik különbség az otthon és az itt között. Itt ha kérek valakitől segítséget, az ha esetleg nem is tud segíteni, elnézést kér, hogy nem tud, és aki tud az meg a biztosít róla, hogy semmi az egész, és igazán természetes, és megköszönni is kár. Otthon meg oly sokszor van, hogy ha segítséget/konzíliumot/vizsgálatot kérek akkor még ha meg is kapom, akkor is sóhajtozás van, illetve vallatás, hogy miért most és miért pont tőle meg különben is.

A péntek az mindig macerás, mert fel kell készülni a hétvégére, amikor nincs pl patika, meg diagnosztika, csak én vagyok, meg a betegek. Mindenki pörgött rendesen, de úgy működik a dolog, hogy közben mindenkinek van egy kedves szava a másikhoz. És a nővérek nagyrésze már megbarátkozott velem, az új arccal. Az egyik ma délelőtt kicsit megszeppenve jött oda hozzám, hogy tulajdonképpen mi is az én nevem, mert nem jegyezték meg amikor bemutatkoztam, de most már jó lenne tudni. Lehet kellene kitűző? Mert én is leginkább csak azokét tudom, akikre ki van írva (aki a nevemet kérdezte azon nem volt felirat). Szóval Shepton azért hiányzik, mert ott nagyon családias meg békés, de itt is belerázódom lassan. Egy undok nővér van, aki azt hiszem nem engem utál, hanem a világot, de a többiekkel jól kijövök.

Csak a laptopom gyengélkedik, lassan megérett egy újratelepítésre azt hiszem. Remélem azért a hetet kibírja, mert itt nagyon más eszközöm nincsen. Okostelefonom eleve nincs, és a kórházi hálózaton levő gépekről az internet nagy része le van tiltva, szinte csak a gyógyítással kapcsolatos honlapokat lehet elérni. Még most varázsolok mindenfélét, hátha sikerül valami fagyásgátlást elérnem. Csak mondjuk az emberek gyógyításához jobban értek.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s