WFPB

Ma annyira gyönyörű idő van itt, hogy nagyon hiányzik egy pad a ház elé, ahová kiücsöröghetek. napsütés, enyhe szél, 26 C.

A tegnapi nap melósan zárult, valaki eléggé megbetegedett és meg kellett menteni. És ma délelőtt is volt szaladás, szerencsére nem újraélesztés, de azért volt mit tenni.

Azt már talán írtam korábban, hogy a kórházak nagy részében a ruházat egyben színkód is, más a színe a szakápolónak, a segédápolónak, a gyógytornásznak és a takarítónéninek. De olyat most láttam először, hogy az osztály bejáratánál ki van téve a színkód egy táblán, hogy mindenki tudja kitől kérhet gyógyszert, kitől ágytálat és kitől körbeseprést.

A patikus itt is aktívan részt vesz az osztály életében, ami kell is, mert a consultant csak heti 2 max 3 napot van itt. És ezt itt is nagyon szeretem, mert valahogy a gyógyszerészek mindig olyan alaposak, és hasznos felvetéseik vannak. Az ittenivel is sikerült összebarátkozni, főleg hogy a feladatfüzetbe beírt kérdésekre/felvetésekre személyesen válaszoltam. Mondta is, hogy nagyon jó ez a visszajelzés, mert sok RMO nem áll vele szóba, csak megcsinálja ami le van írva (vagy nem). Pedig a diszkusszió az, ami előrevisz.

A sok elbocsájtó megírásának az lesz a következménye, hogy ma is lesz egy csomó új felvétel. Az ilyen Intermediate Care (Step-down) ágyakra mindig nagy az igény, még aznap betelnek.

A kajáról nem véletlenül nem írok, klasszikus brit kaja. Épp most olvasok egy könyvet a whole food plant based diétáról, na ez nem az. De szerencsére gyümölcsből be tudok spájzolni, szóval nem olyan rossz a helyzet. És a konyhásnénik édesek, tegnap azt hitték nem kaptam vacsorát és riadtan telefonáltak utánam, hogy ugye nem felejtettem el.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s