Szemcsepp

A mai nap mondása azé a páciensé volt, akit a gyógyszerei adagolásáról faggattam, és amikor oda megkérdeztem, hogy a szemcseppet hogy használja, ezt válaszolta: csak így belerakom a szemembe, semmi különös…

Egyébként ma sok műtét volt, ami azt jelentette, hogy a napközben az viszonylag zavartalan volt, csak egy visszavett beteggel kellett kicsit törődnöm, de estére, mire a betegek és a sebészek is kiözönlöttek a műtőből, felszaporodtak a feladatok. Semmi vészes, csak minden egyszerre, megspékelve a betelefonáló segítségkérőkkel, akik valahogy mindig este telefonálnak.

Közben olvasom, hogy nemrég zárult le egy hetes felmérés, amely során azt vizsgálták, milyen ellátást kapnak az Egyesült Királyságban a cukorbetegek, ha már minden hetedik beteg cukorbeteg. A felmérés eredménye nem túl pozitív. Talán ami a pozitív a dologban az az, hogy történt ilyen felmérés, amitől egyrészt hátha jobban figyel, akinek figyelnie kell, másrészt hátha változik valami a rendszerben, amitől ez jobban megy majd a jövőben. Kíváncsi lennék egy ilyen felmérés eredményére otthon. 

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s