Tehénszag

Délelőtt rövid gondolkodás után hazaengedtük az utolsó egyszem beteget is, itt maradtam egy üres osztállyal. ma persze nem sütött hétágra a nap.

De azért nem volt rossz idő, itt is itt a tavasz. Úgyhogy ebéd előtt megtekintettem Shepton Mallet nevezetességeit. Vagy mi. Szóval sétáltam egyet itt a kórház környékén, ami eléggé a város széle. Tele apró hangulatos házakkal (továbbra sincs sem fényképezőm, sem okostelefonom), melyeket kőkerítés vesz körül, amin kiömlik a borostyán, vagy valami lila, esetleg sárga virág. Pont, mint amilyeneket a Midsomer Murders-ben lehet látni. Csak Barnaby felügyelő nem jött szembe. Most úgy gondolom szívesen laknék ilyen helyen, de kérdés, hogy meg tudnám-e szokni, hogy nincs minden egy kőhajításnyira.

Délután a revalidation dokumentációt igyekeztem majdnem készre tenni (és sikerült). Utána egy jól megérdemelt séta következett a közeli mezőkön. Mert a kórház tényleg a város szélén van, mellette a mezők. És az angol mezőket imádom. Zöldek. Meglehetősen szabálytalanok, és az egyes mezőket sövények választják el egymástól, ősidők óta. Az élővilágukat már Gerald Durrell is bemutatta az Amatőr természetbúvárban.

Szóval délután boldogan mászkáltam a környező mezőkön a tehénszagban és madárcsicsergésben (a madarak meg vannak őrülve a tavasztól) és rájöttem ismét, hogy gyalogolni jó. Egyedül is jó, amikor az ember egyedül van a gondolataival. Csak kellene caminozni. Ez már egy ideje motoszkál, de a spanyol út eléggé elérhetetlen. Viszont mióta tudom, hogy van magyar szakasz, azóta egyre inkább azt gondolom, meg kellene csinálni. Talán a térdem is bírja már, most legalábbis nem panaszkodott.

Reklámok

1 hozzászólás

Kategória: Uncategorized

One response to “Tehénszag

  1. Kati

    Itt a madarak (=cinkék) a macskaszőrt szedegetik a szőrkeféből – nyilván fészket raknak belőle. 🙂
    Lehet, hogy ez is őrültség?
    Magyarország zarándokutakkal jól áll: mariaut.hu.

    MK

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s