Álomállás

Bajban vagyok. Szembejött egy olyan kutatói állás, amit nagyon szeretnék, viszont – kutatói állás lévén – nem a meggazdagodás útja. Ha magam lennék egy percig nem haboznék, hiszen a mesterséges pancreas kutatócsoportról van szó (close the loop), King’s College, London, a közös munkában Cambridge és Sheffield is benne van. Nagyon kéne. Még nézegetem kicsit. És azzal vigasztalom magam, hogy úgysem kapnám meg. Mondjuk ha nem pályázom meg akkor tényleg nem…

Közben dolgozom ezerrel, szerencsére az osztály csendes és békés, néhány telefonos segélykérést leszámítva. De el kellene döntenem most már, hogy tetszik-e a Blood Sugar Solution című könyv. Már a múltkor is ez volt a feladat, és azóta sem tudtam eldönteni. A szerző Dr Oz tanácsadója, ez eleve gyanakvással tölt el. És a könyv persze kellően szenzációhajhász, és marketing orientált. Viszont vannak benne nagyon jó fejezetek, amerikai könyv lévén nagyon gyakorlatias, és a forrásirodalmakat indexelve listázza. Azt hiszem lehetne belőle egy nagyon jó könyvet szerkeszteni… Egy dolog biztos, az életmódváltásom megint kapott egy lökést. A mozgást mindenesetre beillesztettem, az Office Yoga lesz a héten a választandó. Otthon meg vár a bringás idő! (remélem)

Számos egyéb feladat is a nyakamban, az elmúlt időszak sajnos nem volt annyira termékeny mint szerettem volna, másokhoz hasonlóan engem is megviselt a hosszú tél. Össze kellene végre raknom a revalidációs anyagomat is, hiszen május-június magasságában esedékes. Ez az az új folyamat, amiben a praktizáló orvosokat időről időre értékelik, már októberben írtam erről. Egyszer már nekiveselkedtem az összeállításnak, de aztán kifogyott a lendület. (az otthoni kreditjeimet is illene összeszámolnom, a kötelező tanfolyamról nem is beszélve).

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s