Telephone voice

Today I had my telephone voice on… Nagyon más tennivaló nem is volt. A reggeli viziten hazaengedtünk mindenkit. akit csak lehetett. De az ittmaradókkal sem volt probléma. Hétvégén viszont vannak telefonos segítségkérők, korábbi páciensek, akiknek valamilyen problémájuk támadt. Nagyrészük leginkább csak kedves szavakra vágyott, őket önállóan megnyugtattam, egyszer kellett nekem is telefonos segítséget kérnem. Megnézni senkit nem kellett. 

Így jutott idő arra, hogy a Know Thyself-ben befejezzem Descartes-t és áttérjek Gilbert Ryle-ra aki egy angol filozófus. Oxford, nem Edinburgh, pedig a múlt vasárnapi túrán sokat hallottam arról, hogy egy időben Edinburgh komoly filozófiai központ volt, és észak Athénjának nevezték magukat (bár ez a név nagyon nem terjedt el). 

A Funkcionális Medicina kurzusban is megcsináltam egy újabb modult, és még így is maradt idő ebéd utáni szunyókálásra és egy Downton Abbey is belefért. 

És az milyen már, hogy március végén, egy héttel húsvét előtt azon kell aggódnom, hogy a havazástól haza tudok-e érni? Itt száraz időt mond holnapra, de otthon pont akkorra várható a havazás amikor le kell szállnom. És az egész jövő hét ilyen lesz, nem sok esélyt látok a bringázásra…

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s