Hotel Chocolat

Ma a legaranyosabb az volt, amikor egy korábban itt fekvő páciens mankóval besietett csak azért, hogy hozzon egy doboz csokoládét a csapatnak, köszönete jeléül. Már ez önmagában is nagyon jól esett mindenkinek, és nem is akármilyen csokit hozott, hanem a Hotel Chocolat-tól. Ami isteni finom, a lutoni reptéren is van egy boltjuk, néha szoktam onnan vinni haza, esetleg majd most is?

Persze nem mindenki csokival érkezett, volt pár ambuláns, hétvége előtt megijedő ember, de szerencsére csak megnyugtatásra volt szükségük, megtörtént.

A műtő itt is megy szombaton, de csak kis lista volt, senki maradós. így az osztály is csendes volt. Az ügyeletesek bejöttek, végignéztük a betegeket, ez továbbra is nagyon jólesik. A legtöbb kórházban a consultantok csak akkor állnak szóba az RMO-val, ha nagy a baj, itt meg abszolút együtt dolgozunk. És ahhoz, hogy egy beteg hazamehessen, négyen kell aláírjuk, a sebész, a gyógytornász, a nővér és én. És csak akkor mehet, ha mind egyetértünk.

Mivel nem voltam ma túlterhelve, belefért egy délutáni szieszta is, meg némi Downton Abbey. Hogy szakma is legyen, a Blood Sugar Solution-t olvasom, még nem tudom tetszik-e. De így estefelé lehet, hogy visszatérek Descartes-hoz

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s