Szerda

Ma csendes békés nap volt. Az éjjelt egy téves csipogás zavarta meg, meg egyszer kértek telefonos segítséget, szerencsére még a fejemet sem kellett felemelni a párnámról. 

A reggeli vizit most is jól esett, ebben a tekintetben nagyon különbözik ez a hely a többitől, mégpedig jó értelemben. Napközben inkább csak apróbb gondok adódtak, semmi megoldhatatlan. De nagyon jó, hogy a consultant és az RMO között is sokkal élőbb és aktívabb a kapcsolat mint általában, mert hiába tudom megoldani, azért mégis jól esik megbeszélni valakivel. És az aznapi behívós sebész és anesztes is felkeres mielőtt elmegy haza, hogy megbeszéljük az esetleges problémákat. 

Közben nem tudom mi történt, de a korábbinál nagyobb mértékben záporoznak a levelesládámba az állásajánlatok, És nemcsak Európa, de Szingapúr meg a Közel-Kelet is jelentős mértékben képviselteti magát. Egyelőre még nem vágyom menekülni, de azért jó tudni, hogy van hová menni, ha kell. Pillanatnyilag a Health On the Net ajánlata az ami a legjobban izgat, mert az on-line munka, valamint svájci. 

A meglevő on-line munkámmal is haladtam, meg nyomom a Clinical Problem Solving utolsó hetét. A Nutrition kurzust 97.5%-kal végeztem el, nem is olyan rossz. A Know Thyself-et most pihentetem kicsit, ott nem határidősek a feladatok, ráérek majd ha már csak az lesz. A Clinical Problem Solving továbbra is zseniális, az utolsó heti előadások arról szólnak, hogyan tanítsuk azt, amit itt megtanultunk. Na most ezzel van egy tervem…

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s