Webinar

De nemcsak a kórház van tele magyarokkal, Aberdeenben is lényegében magyarok üzemeltették a szállodát ahol laktunk. Pedig isten bizony nem így választottuk, ugyanúgy a booking.com-on foglaltam a legkedvezőbbnek tűnő szállást, mint máskor. Mondjuk az már gyanús volt, hogy amikor megjött a visszaigazolás a contact e-mail úgy kezdődött, hogy attila. Aztán amíg ott voltunk, egyre másra derült ki a dolgozókról, hogy magyarok. Mindenki roppant kedves aranyos és segítőkész volt, jól esett.

A kórház a második napon is tetszik. Egyrészt a vizit. A többi kórházban viszonylag kevés kontakt a consultantokkal, itt viszont közös vizit van reggelente az aznapi on-call dokikkal. Ez nagyon jó, mert nyugiban meg lehet beszélni mindent, nem napközben merülnek fel random a problémák. Mindenki nagyon kedves és közvetlen és segítőkész. A műtétek végén pedig az anesztes jött fel, hogy szaladjunk végig együtt a betegeken kivel mi történt. Annyival egyszerűbb így, mintha a dokumentációból kell összeraknom a képet. Szóval eddig jó. És a vizitek nagyon tanulságosak.

És délután bekopogott hozzám az egyik főnéni, hogy lesz egy webinar a konferenciateremben, nincs-e kedvem beülni rá. Naná, hogy volt. kiderült, hogy a helyi NHS Trust rendszeresen tart ilyen továbbképzéseket, a héten a folyadékháztartás a téma. Ma a kórházi kezelés kapcsán kialakuló heveny veseelégtelenség volt a téma, hogyan lehet megelőzni, mit kell vele tenni, mik az irányelvek. Már megint sokat tanultam.

A számítógépes rendszerrel még küzdök, de miután otthon rosszabbhoz vagyok szokva, így ez is menni fog.

Tornázni még nem kezdtem el, egyelőre a fájós torkomra hivatkozva, de előbb utóbb legalább a nyújtásokat be kell iktatnom. Padlószőnyeg itt sincs, szóval földön fetrengés nem lesz. A szobám egyébként igen érdekes. Az ügynökségi leírásban az volt, hogy itt egy ablaktalan szoba az RMO-é, de időközben ezt megváltoztatták, és egy három ágyas kórteremben lakom. Ami legalább kétszer akkora, mint egy otthoni háromágyas, szinte táncterem.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s