Fallsafe

A pácienseket mindenféle szempontból felmérik itt, ha osztályra kerülnek. Épp most lobbiznak a nővérek azért, hogy az egyéjszakásokat nem kelljen. De felmérik a trombózis kockázatot, a táplálkozási kockázatot (alultápláltság veszélye, speciális igények stb), a felfekvés kockázatát, az elesés kockázatát és még ki tudja mi mindent. Mindezt jól dokumentálva,

Akiknél nagy az elesés veszélye, egy lehulló levéllel jelölik, ami a kórterem ajtajára kerül, színkóddal jelezve, hogy mennyire nagy a veszély. Először nem értettem, mik ezek a színes levelek, gondoltam a dekoráció része, aztán kiderült, hogy a Fallsafe projekté, amivel csökkenteni akarják a kórházi eséseket.

Egyébként minden szép és jó, csak rajtam a tavaszi fáradtság, hosszú volt ez a tél. Legszívesebben csak szunyókálnék, pedig dolgom lenne rengeteg. Na nem az osztályon, ott nem dolgoztatnak halálra. Meg a térdemnek is hiányzik a mozgás. A hanyatt fekve biciklizés azért mindent nem pótol. Ha hazamegyek ünnepélyesen megkezdem az úszószezont.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s