Szemészeti Szombat

A mai naphoz igazából elég lenne ennyi is:

Mert volt időm dolgozni, mármint a laptopon, és ez sokat ment a háttérben. Nem most hallom először. de isteni jó. Azt nem tudom, hogy a teljesítményemet mérhetően javítja-e, de a hangulatomat egészen biztosan.

Ami persze egyébként sem rossz. A hétvégi betévedők ma is megvoltak, meg ma szemműtétes nap van, de azért nem szakadok meg, még a chef-fel is marad idő csevegni. Nem tudom mi ez, hogy a szakácsok mindig nagyon akarnak nekem finomat főzni. Pedig isten bizony nem vagyok lesovánkodva. Még úgy sem, hogy mindennap nyomom a szobabringát.

Könyvileg meg hangolódom a vadnyugatra (ha hazamegyek megnézem Tarantino Djangoját). Az Amazon legutóbbi akciójában szereztem meg a Sisters Brothers-t, ami egy zseniális vadnyugatos road movie. A stílus, a kalandok, kicsit Coen-es, nekem bejön.

Viszont kezdhetek izgulni a hazaúttal kapcsolatban, mert hétfőre havazást mond itt is, meg otthon is. És az angolok nem szoktak könnyen elbánni a hóval. Remélem, hogy 1. a váltás időben megérkezik, 2. a busz sem késik nagyon sokat, 3. a röpülő le tud szállni és fel is tud szállni időben. Itt az előrejelzés szerint hétfőn indul a havazás, szóval hátha délelőtt még nem esik annyi, hogy itt ragadjak, nem örülnék.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s