Do Not Enter

A zuhanyfüggöny nagyon érdekes, olyan függöny, amit igazából a rendelőkben szoktak használni, a betegvizsgáló részek leválasztására. A szöveg rajta zuhanyzó vonatkozásában igen vicces (kéne otthonra):

zuhany

Az RMO szobában még egy vicces dolog van, az ajtó belső oldalán egy Do Not Disturb tábla lóg. 24 órás ügyeletben ez kicsit bizarr. ajtó

Egyébként meg alig egy napja vagyok itt, és egészen hihetetlen mértékben dicsérnek, kicsit zavarba ejtő. Az átadásnál elmondják az új csapatnak, hogy mennyire szuper vagyok, én meg pirulok. De azt hiszem ez igazából nem az én kiválóságomat jelzi, hanem esetleg az elődeimmel kapcsolatos problémákat. Ettől függetlenül jól esik. És majd biztatom őket, hogy kérjenek engem bátran, ide szívesen jövök. És így különösen rosszul esik, hogy már csütörtökön lépnem kell. Ráadásul új helyre, amiről nem tudok semmit, csak azt, hogy 2 RMO van, és az RMO lakás a kórházon kívül van, így az időjárásnak is ki leszek téve. Mindenesetre esernyő van nálam. És végre lefixálták, hogy tényleg léphetek korán, így meg tudtam venni a repjegyet a korai gépre, ami így volt jó, mert tegnap óta 20 GBP-t csökkent az ára.

Tegnap este a rehabilitációs osztályon kellett a belgyógyászati bajokat rendeznem, gondoltam ma napközben is megnézem a betegeket, de aztán úgy gondoltam nem akarok a nurse practitioner hatáskörébe beavatkozni, inkább ma este is átmegyek, megnézem mi a helyzet.

Reggel felkeltem korán, mert úgy emlékeztem, hogy itt hasznos, ha a reggeli átadáson (7 óra) ott vagyok. Persze ilyenkor 6:55-kor kelek, reggeli fürdés majd utána. Viszont tényleg hasznos volt, megcsináltam egy csomó olyan feladatot, amiért darabonként hívtak volna át. És az ember teához is juthat. Persze kicsit befutottam a csőbe, mert itt a főnővér veszi a vért, de nem szereti, így azonnal megkörnyékezett, hogy ha már úgyis átmentem ilyen korán, nem szúrnék-e én esetleg. Hagytam magam rábeszélni, reggeli úgyis csak fél 9-től van. Viszont akkor rendes angol reggeli, tükörtojás, hozzá amit kérsz: szalonna, virsli, hash brown (röszti), baked beans, gomba, paradicsom.. És mire megkapom már rendesen éhes vagyok, tekintve a korai vacsorát. Az ebéd is klasszikus angol konyha, mindenen gravy (generálszósz), kivéve az édességet, mert arra custard megy.

Napközben csak apróságok voltak, így haladtam egyéb munkáimmal rendesen. Érdekes, így Facebook nélkül lenni. Mert persze a rajta lógás lehet időrabló, de pl. ha megakadok valami feladatommal, kifejezetten segíti a dolgokat, ha benézek és látok egy-két vicces dolgot. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó szakmai oldalt is ott követek (meg a Twitteren, ami szintén le van tiltva). Így most csak azt olvasom, ami a Google readerben benne van. Viszont érdekes módon itt a Velvet meg a Blikk nincs letiltva, ami más kórházakban pornográf tartalomra való hivatkozással volt letiltva. Mondjuk azok annyira nem hiányoztak. A Facebook megvonás persze nem teljes, mert picit felmegyek a mobilnettel, blogbejegyzést megosztani, esetleg a másik blogom Facebook oldalán igazgatni.

Például ma feltettem T-Rex runner blogbejegyzését arról, hogy megvan az 50-es cukorbeteg futó, akinek a képe bejárta az internetet, akinek a hátára az volt írva futás közben, hogy 50, fat, diabetic, ahead of you.

Nekem meg új sportcélom támadt. Persze futni is fogok, gondolom, ha az időjárás kienged, de most találtam egy olyan kerékpáros rendezvényt, amire nagyon jó lenne elmenni. 2013 május, London, London Revolution. Két napos buli, első nap 100, második nap 80 mérföld, rendes szintkülönbségek, első nap este buli. Már megnéztem, a fapadosok szállítanak bringát, már csak edzeni kellene. Ha sikerül viszonylag rendszeresen 50 km felett bringáznom, akkor mindenképpen belevágok, ha nem jön össze, akkor lehet csak az egyik napot… Ki jön?

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s