Don’t worry

Ma korán keltem, ugyan tervezetten, de attól nem esett sokkal jobban kimászni a paplan alól. A vérvevőlány kért meg még tegnap, hogy segítsek be neki, mert egyedül van és ambulánsak is jönnek. Ma bezzeg mindenkit simán megszúrtam az ajtóból. Lerendeztem a temérdek hazamenőt is, remélem békés nap lesz.

Bár ma is dolgozik az a nővér, aki a héten szinte mindennap volt, és rengeteget beszél. Állandóan felfokozott állapotban van, ami többek között abban nyilvánul meg, hogy mindenért felhív. A ráérős feladatokat a nővérek rendszerint felírják és az erre a célra rendszeresített RMO tálcába helyezik, hogy lássam ha megyek, és nem abajgatnak külön, de ő felhív, és elmondja hosszan. Plusz picit szétszórt, ezért gyakran akkor jut eszébe valami fontos, amikor pont visszaértem a szobába.

Szerencsére éjszaka ezen a héten legtöbbször az a nővér volt a rangidős, aki pont az ellentéte, halál nyugodt, szerintem ha összedőlne a ház sem rezzenne meg az arca, don’t worry mondaná és menne menteni.

És a populáció lefeleződött ma, annyian mentek haza. Ezért ebéd után (lazac tésztabundában) még egy kis szundi is belefért. Denagyonjólesett. Este meg X factor, vicces lesz, hogy az ittenit nézem, és az otthonit meg a kommentekből követem. Az egyik kedvencem Lucy Spraggan már nincsen benn (nem kiesett, megbetegedett sajnos), de Rylan még tartja magát, kíváncsi vagyok.

És nyakunkon a karácsony, legalábbis a mai Daily Mail-ben Sinatra karácsonyi CD volt az ajándék, most azt hallgatom. Pl. ezt:

Aztán ha majd nagyon elborít a karácsony, berakok egy kis Art of Noise-t.

Minden évben elhatározom, hogy időben elkezdek készülni a karácsonyra, aztán mindig akkor kapok észbe, amikor már itt van a nyakamon. Most is október közepéig tartott a nyár, akkor nem tudok kariajikkal foglalkozni. Mondjuk az ajándékozást igyekszünk eléggé leegyszerűsíteni, de ahogy nő a család a logisztika válik problémássá, pedig az együttlét a lényeg.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s