Holiday

Ma extrém békés nap volt. A tegnapiak ma mind hazamentek, ma csak két olyan jött, aki itt is alszik. Ezért délelőtt a főnővérrel újra átvettük a mi hol van-t. Ezt az induction-t mindig meg kell csinálni, ha új kórházba megy az ember. Én ugyan itt már voltam, de azóta változott pár dolog, többek között az induction nyilvántartása is („there is always room for improvement”), ezért újra vettük a dolgokat.

Kiderült az is, hogy miért nem jöhettem januárban, amikor még nem volt EPLS-em (gyerek újraélesztő tanfolyamom). Az egyik változás az, hogy fogadnak gyerekeket is. Havonta 1-2 nap vannak (főleg fülorrgégészeti) beavatkozások gyerekeknél. Holnap lesz gyereknap, már nagyon készülnek rá a nővérek, a gyerekeknek félreteszik a legszebb, legnagyobb szobákat. Van egy doboznyi gyerekfilm (DVD) is, hogy elszórakoztassák őket. Én meg nagyon bízom benne, hogy sima ügyek lesznek.

Ez a hét talán azért is extra békés, mert a hétfő is ünnepnap lesz (Bank Holiday). Úgy fest, hogy ha mindenki a tervek szerint gyógyul akkor vasárnapra nem is marad beteg. Szóval mehetek kirándulni, és nemcsak az ablakból leshetem a Swansea Bay-t. Persze előfordulhat, hogy valaki korábban operált betelefonál és meg kell nézzem, van egy behívható nővér is, de kicsi az esély. Szóval elmászkálhatok nyugodtan, csak legyen nálam telefon. Persze esős időt mond hétvégére, és nincsen nálam esőkabát, de azért megoldom. Ma is volt mindenféle idő, csak lesz vasárnap is egy kis sétálható időszak. Ha meg elered csak lesz a közelben egy pub… Sajnos a Swansea Bay Beer Festival már szombaton véget ér.

Így a hétfői átadás sem lesz gond, mivel várhatóan nem lesznek átadandó betegek, és a vonatom is tuti elérem. Viszont figyelmeztettek, hogy nem lesz konyha sem, nem kapok meleg kaját, de hagynak nekem ellátmányt, szóval éhen nem fogok halni.

Szóval az előző kórházak után ez a hely felér egy nyaralással, amit nem bánok. Egyéb munkáim úgyis erősen felgyülemlettek, és most jól esik, hogy haladok velük.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s