A vak gyerekek javára

Itt az a rossz, hogy az előző RMO-nak nagyon borzasztó hete volt, és ettől bennem van a szorongás, hogy mikor csap le rám is a rettenet. De nem csap le. Eddig még (touch wood, fingers crossed).

Ma volt egy soron kívüli felvétel ugyan, de szerencsére amikor megjött kiderült, hogy sokkal kevésbé gáz, mint ahogy elsőre tűnt. Gyorsan meggyógyítjuk, mehet haza. A tervezetten felvettekkel is béke van, kedvesen mosolyognak rám az ágyból. Előfordulnak érdekes párbeszédek, valakinek azt mondtam, hogy pár napon belül (in a couple of days) kevesebb gyógyszer kell majd. Erre visszakérdezett, a pár az kettő, akkor holnapután? Lehet ezentúl a “few”-t (néhány) használom inkább.

Eddig nagyon irigyeltem a consultantokat, hogy a van titkárnőjük/asszisztensük, és a betegek rendszerint az asszisztensnőt hívják és vele beszélik meg a problémát, amit ő továbbít a dokinak (több dokinak egyébként a felesége az asszisztense). Egy kicsit még most is irigylem, de azért ennek a rendszernek is vannak hátulütői, mert ha az információ több emberen halad át a végcélig, mindig torzul egy picikét.

Az itteni heteimen próbálok egészségesen kajálni, amennyire lehet, nem kérek édességet, nem hozok magammal nasit, mert hiába a szobabicikli, azért csak kevesebbet mozgok, mint odahaza. De ma sajnos kénytelen voltam egy csokis-mentolos keksz-szeletet elfogyasztani. Valaki kitett egy nagy dobozt, ami tele volt finomságokkal, mindegyik 1 GBP (becsületkassza), és a befolyt összeg a vak gyerekek javára megy. És hát kénytelen voltam segíteni…

Egyébként itt ma kisütött a nap és felment 20 C fölé a hőmérséklet, és mindenki meg volt halva, hogy milyen hőség van. Én meg néztem rájuk bután.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s