Fire!

Ma reggel ugyan már felébredtem, de éppen pucéron álltam a fürdőszobában, amikor a tűzjelző megszólalt. Perceken múlt, hogy nem a zuhany alatt. Ami azért sokkal rosszabb lett volna. Gyorsan magamra kapkodtam a ruhákat (még ha tűz lenne is, nem fogok pucéran futkosni a folyosón) és kirohantam a recepcióhoz. Ahol kiderült, hogy nincs tűz, szerencsére, a riasztó lett zárlatos a medencénél. Szóval nem érkeznek a fess tűzoltók, mindenki menjen a dolgára, főleg az, akinek az a dolga, hogy megszüntesse az éktelen csörömpölést.

Közben beköszöntött az angol nyár, azaz 15 C fölé ment a hőmérséklet, és néha a nap is kisüt. És a kabátot ki lehet gombolni. Nem igazán vágyom a 32 C-ba…

Amúgy meg utolsó óra, utolsó nap, utolsó vérvételek, kanülök. Pár apró feladat, aztán az időben befutó váltás, könnyes búcsú mindenkitől. Remélik, hogy jövök még. És igazából én is. Nagyon jó hangulatú kórház, extra kedves mindenki. Zavartalanok az éjszakák, talpraesettek a nővérek. A kaja is jó, és odahozzák a szobámba, a napilapokkal együtt. Viszont, bár nem tudom még legközelebb (július 2-án) hová jövök, de az már biztosnak látszik, hogy nem ide, mert a szokásos RMO lesz azon a héten. Mindegy, kalandra fel!

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s