Not Chris

Mivel itt van egy olyan RMO aki nagyon régen dolgozik itt és nagyon sokat, folyton belefutok abba, hogy a visszatérő betegek szomorú szemmel néznek rám, és kissé csalódott hangsúllyal kérdezik, hogy Chris nincs itt? Mivel neki van szép névkitűzője, gondoltam arra, hogy felé teszek egy “not” szót és not Chris felirattal szaladgálok ezentúl. Aztán általában sikerül felnőnöm a feladathoz, már volt aki azt mondta, hogy konkurenciája vagyok Chrisnek…

Egyébként nagyon jó olyan helyen dolgozni, ahol mindenki kedves, meg mosolyog, meg segítőkész. Persze ehhez nyilván hozzájárul, hogy a munka mennyisége nem elviselhetetlen. De az is, hogy amikor mégis egy kicsit több, akkor valaki a markomba csúsztat (pl.) egy Cadbury Eclair-t. Amitől ugyan összeragad a szám, de mosolyogva rohanok tovább.

Ma – péntek lévén – volt is szaladoznivaló, egyrészt CT-s nap, másrészt meg a hétvégi hazamenők gyógyszereit is rendezni kellett. Meg még a mai felvételesek. És még egy nővér gyógyszertan háziját is átnéztem, és mindketten kiérdemeltünk egy csokit.

A szobámban a fotel valami elképesztően kényelmes, kiválóan alkalmas ebéd utáni szundításra, amikor az ember nem akar lefeküdni, meg nagyon mélyen elaludni sem, de jól esik, ha egy kicsit becsukhatja a szemét. És szerencsére erre is jutott idő.

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s