Meglepetés

Csendes vasárnap, annál is inkább, mert a csipogórendszer és a telefonok továbbra sem működnek. Déltájt egy rövid időre legalább a csipogók magukhoz tértek, de aztán megint csend. Állítólag csak holnap tudják megjavítani, érdekes lesz így a délelőtt. Mert most így a 6 beteggel vasárnap még csak elvagyunk, de holnap reggel indulnak a szakrendelések, a műtők, a nagyüzem. 

Besétáló azért akadt, volt köztük olyan is, amilyennel eddig még csak odahaza találkoztam, aki több hetes panaszokkal érkezik vasárnap délután. Komplett családdal, gyerekkel, mégiscsak jó az idő, nem esik, szép helyen vagyunk, nincs jobb, mint egy séta a kórházba, hogy lejárjuk az ebédet.

Ami még nem jó az a WC lakáskámban. Működni működik, de a tartály folyamatosan folyik. Hét elején még csak csepergett, már akkor szóltam érte, ismervén a a helyi karbantartók tempóját. Felírták a listára. De péntekig nem értek a lista végére. És most már rendesen folyik. Kicsit olyan, mint egy vízesés alatt lakni. Nappal még elnyomom George Michael-lel, de este szét kell szednem és megpiszkálnom egy kicsit, hogy legalább éjjel ne csobogjon.

Egyébként teszek, veszek, elkezdtem a Vampire for Hire sorozat második kötetét, nagyon bírom Samantha Moont. És találtam a neten egy hirdetést: egy amerikai kórház traumatológiai osztálya bukósisakokat árul. Akkor már egy kicsit késő, nem?  (Engem otthon vár a csini új bukósisakom, ilyen). Már nagyon hiányzik a bringázás.

És itt a meglepi: egy új blog. Ez egy tematikus blog, a cukorbetegségről, és nem egyedül írom. A neve Édes szívem, itt lehet megtekinteni: http://edesszivem.wordpress.com/. Na milyen?

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s