Túl fiatal

Ma reggel a vizit kellemes, beszélgetős volt, mégiscsak szombat van. És milyen jó az, amikor több kórteremben is bezsebelem azt a mondást, hogy túl fiatal vagyok ahhoz, hogy két nagy gyerekem legyen. Mindjárt megyek is még egy kört. A másik gyakori téma az akcentusom, amit általában hollandnak, néha dánnak tippelnek. Ilyenkor kicsit elszomorodom, mert gyerekkoromban gyönyörű brit akcentusom volt, sajnos valószínűleg megkopott az évek során. Magyarországról is szoktak érdeklődni, ma az egyik páciens azt kérdezte, van-e különbség a magyar és az angol egészségügy között. Sok, mondtam diplomatikusan. Aztán kiderült, hogy korábban ő foglalkozott egészségügyi protokollok készítésével, ezért aztán beszélgettünk egy kicsit. A protkollok jó dolgok. Néha persze el kell és lehet tőlük kérni, de ha az csak megfelelő indokkal történhet, az mindenképpen gondolkodásra sarkallja az embert. És az nem baj.

Egyébként csendes nap, még ebéd utáni szundira is futotta. Egész héten nem csináltam ilyet, nem is hiányzott, de ma elkapott a hétvégi hangulat. De muszáj hétvégén jó kialudnom magam, mert a hétfő egyébként is hosszú nap lesz, az éjféli WizzAir járattal, és most szóltak, hogy hétfő reggel 7 órás felvételnek érkezik egy létszámfeletti beteg, akit meg kell nézzek, kelhetek hajnalban. Meg kedden is, otthon.

Az egyik nővér fülében egy nagyon édes, medveszőrkucsmás palotaőrt formázó fülbevalót láttam. Azt mondta készül a Diamond Jubilee-ra (a királynő trónra lépésének 60- évfordulója). Én is szeretnék készülni. Egy ilyen fülivel mindenképp.

És tegnap rácsodálkoztam az IKEA biciklire, erre ma a bigyóblogon a Google Bike-ot népszerűsítik (nem mintha hozzá lehetne jutni, hacsak nem a Googleplexben dolgozol).

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s