Álmosan

Úgy látszik minden hétre kell egy kialvatlan éjszaka. Múlt éjjel minden összejött, volt váratlanul visszatérő nemrég operált beteg, akihez szerencsére befutott a konzultánsa is, így dolgom nem volt vele, de mégsem illik addig lefeküdni aludni, amíg el nem rendeződik. Persze hiába is tettem volna, mert valaki másnak a fájdalomcsillapításával akadtak problémák, túl sok minden volt nála kontraindikált és az adható készítményekkel nem sikerült uralni a dolgot. Aztán végül csak úgy döntöttem, hogy a relatív kontraindikációt egy pillanatra nem veszem annyira komolyan, és fokozott óvatossággal, így végül sikerült mindenkinek lepihenni, sajnos ekkor már erősen hajnalodott.

Napközben sikerült két rövidet szundítani, de azért volt mit tenni, itt a hétvége és sokkal több probléma merült fel betegekkel, mint az összes munkanapon együtt. Szerencsére egyik sem volt megoldhatatlan, senkit sem kellett áthelyezni, és estére már mindenki boldogan mosolygott. Egy consultant-ot azért be kellett hívni, de azt mondta úgyis erre autózott volna, és láthatóan szívesen csevegett velünk akkor is, amikor már mehetett volna.

Egyéb munkáimmal így kevésbé jól haladtam, mint szerettem volna, de azért pár dolgot sikerült így is. Így nemsokára megérdemelten haraphatok a vega babburgerbe, ami a mai vacsorám (egyedül alszom).

 

Reklámok

Hozzászólás

Kategória: Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s